Neobjevené skvosty lákají k výletům

Aktuality Celá ČR

Blížící se zajímavé akce

Bílý kámen 2024 – otevření vojenského prostoru Libavá

Cyklo-turistická akce Bílý kámen® se uskuteční ve středu 1. května 2024. Bílý kámen umožňuje cyklistům, koloběžkářům, ale i pěším turistům poznání zajímavých míst jinak celoročně uzavřeného vojenského prostoru Libavá.
Velká Bystřice, Olomoucký kraj

Zahrada Věžky – jaro 2024

Zahrada Věžky nabízí romantickou atmosféru parku, kde tradičně organizujeme zahrádkářskou a hobby prodejní výstavu. Krásu parku v květnu rozzáří rozkvetlé stromy a květiny. Jaro je jedno z nejkrásnějších období roku, vše se po zimě probouzí a zve na procházky, třeba i do parku ve Věžkách.
Věžky, Zlínský kraj

Den otevřených dveří na letišti Náměšť nad Oslavou 2024

Ve středu 1. května 2024 se opět otevřou brány náměšťského letiště. Den otevřených dveří u 22. základny vrtulníkového letectva Biskajská (DOD 2024) určený pro širokou veřejnost je organizován po dlouhé šestileté pauze způsobené neutěšenou epidemiologickou a bezpečnostní situací v Evropě.
Náměšť nad Oslavou, Kraj Vysočina

Prvomájová spanilá jízda veteránů

Tradiční zahájení veteránské sezóny v Ústí nad Labem Pod záštitou starosty MO – město Ústí nad Labem. Sraz účastníků od 8:30 na Mírovém náměstí. Start do spanilé jízdy v 10:00, s cílem v OC Olympia Teplice, kde budou veterány vystaveny.
Ústí nad Labem, Ústecký kraj

Bítov za barona Jiřího Haase

Výstava.
Bítov, Jihomoravský kraj

Veteráni na Slezskoostravském hradě

Na Slezskoostravský hrad přijedou veteráni. Zajištěn doprovodný program spolku Elegant. Živá dobová hudba, občerstvení. Následná klubová vyjížďka a společný oběd.
Ostrava, Moravskoslezský kraj

Historické vlaky do Lednice

Vydejte se do Lednicko-valtického areálu nostalgickým vlakem! Od 1. května do 29. září 2024 jezdí o víkendech a státních svátcích z Břeclavi do Lednice a zpět historický motoráček Hurvínek. Prodej jízdenek probíhá ve všech pokladnách ČD nebo přímo ve vlaku.
Lednice, Jihomoravský kraj

Den otevřených dveří na Ministerstvu pro místní rozvoj

Chcete se dozvědět více o Ministerstvu pro místní rozvoj, o jeho poslání nebo poznat pozoruhodné prostory hlavní budovy, která se nachází v historickém centru Prahy na Staroměstském náměstí? Navštivte Den otevřených dveří MMR ČR ve středu 1. května.
Praha 1, Praha

Nové články na Kudy z nudy

Art Gallery Miroslavo

Art Gallery Miroslavo® je umělecká galerie v Benešově u Prahy, založená Miroslavem Stibůrkem, světově oceněným designérem a umělcem, zaměřující na vystavování a prodej současného umění.
Benešov, Středočeský kraj

Komentovaná prohlídka výstavy s autorem: Boris Jirků – Levou rukou

Přijďte na komentovanou prohlídku výstavy Boris Jirků / Levou rukou, která proběhne ve čtvrtek 9. 5. 2024 od 16.00 hodin. Můžete se těšit na vyprávění profesora Borise Jirků, který svou tvorbu osobně přiblíží. Vstupné jako na výstavy, pro členy Klubu přátel galerie vstup zdarma.
Hodonín, Jihomoravský kraj

Den otevřených dveří v Paleoparku Balka

Srdečně vás zveme do nového Paleoparku Balka.
Nová Paka, Královéhradecký kraj

Mladí astronauti – vesmírné dobrodružství

Mladí astronauti – vesmírné dobrodružství na Praze 3.
Praha 3, Praha

Concentus Moraviae ¨ve Žďáru nad Sázavou

Již 29 let nabízí festival Concentus Moraviae spojení hudby s návštěvou 33 inspirativních měst Jižní Moravy, Vysočiny a Dolního Rakouska.
Žďár nad Sázavou, Kraj Vysočina

Cesta do pralesa – výstava pralesních žab

Přijďte zažít kousek pralesa na vlastní oči.
Žďár nad Sázavou, Kraj Vysočina

Kino Vracov – Přišla v noci

Snímek oceněn dvěma Českými lvy.
Vracov, Jihomoravský kraj

Přijďte si s námi zahrát

Open air koncert na Střeleckém ostrově Přijďte si s námi zahrát.
Praha 1, Praha