Inspirace na výlety i když prší pro celou rodinu

Aktuality Celá ČR

Blížící se zajímavé akce

Vítání ptačího zpěvu ve Vrchlabí 2024

Ostavte návrat poslů jara! Na setkání s vámi se těší Česká společnost ornitologická a Správa KRNAP. Během vycházky se seznámíte s ptačími hlasy a dozvíte se zajímavosti o ptačím životě. 27. dubna zámecký park ve Vrchlabí, 4. května parkoviště Vejsplachy.
Vrchlabí, Královéhradecký kraj

Plzeňské farmářské trhy 2024

Na Plzeňských farmářských trzích můžete ochutnat a zakoupit velmi kvalitní, autentické, místní (tuzemské) potraviny pěstované a zpracovávané s láskou a respektem k zákazníkům, kterým jsou určeny. Plzeňské farmářské trhy se konají vždy v sobotu od 8 do 12 hodin.
Plzeň, Plzeňský kraj

Litický oblouk – splutí Divoké Orlice

Jarní vodácké srazy na Divoké Orlici mají již dlouholetou tradici. Každoročně vypouští přehrada Pastviny vodu, aby si vodáci užili peřeje Litického oblouku a s ní opravdu divokou Orlici.
Nekoř, Pardubický kraj

Plavba na Slapy 2024

Tradiční plavba na Slapy je krásný zážitkem pro celou rodinu. Čeká vás překrásná příroda v okolí Vltavy, zážitky z proplutí plavebními komorami a relaxace na palubě lodí. V roce 2024 vyplouvá loď každý víkend od 4. května do 29. září.
Praha 2, Praha

Hrnčířská sobota 2024 – osada Veselý Kopec

V sobotu 4. května se koná na Veselém Kopci tradiční Hrnčířská sobota. Ukázky výroby, prodej, kulturní program.
Hlinsko, Pardubický kraj

Zahájení sezony na hradě Cornštejn 2024

Zahájení sezony na zřícenině hradu Cornštejna se letos chystá na 4. května 2024. Hrad bude otevřen v květnu o víkendech od 9 do 17 hodin.
Bítov, Jihomoravský kraj

Otevření Afrického a Lvího safari v Safari Parku Dvůr Králové

Safari v Safari Parku ve Dvoře Králové zahajujeí novou sezónu. Africké safari Josefa Vágnera a Lví safari nabízí návštěvníkům možnost vydat se na projížďku mezi volně se pohybující stáda antilop, žiraf, zeber, pakoňů, ptáků a dokonce i lvů!
Dvůr Králové nad Labem, Královéhradecký kraj

Den otevřených dveří vodní elektrárny Hněvkovice

Během čtyř květnových víkendů se budou moci lidé podívat do útrob unikátního vodního díla vybudovaného v souvislosti se stavbou Jaderné elektrárny Temelín.
Týn nad Vltavou, Jihočeský kraj

Nové články na Kudy z nudy

Design Lock – jaro 2024

Design a handmade market s autorskou módou, originálními šperky, hračkami, doplňky a skvělými delikatesami na zámku v Roztokách.
Roztoky, Středočeský kraj

Koncert trampské kapely Hop Trop

Hraje v původním složení, písničkář Jaroslav Samson Lenk – osmistrunná kytara a zpěv, Ladislav Huberťák Kučera – šestistrunná kytara a zpěv, a Jaromír Šroub Vondra – kontrabas a zpěv, beze změny v obsazení celých čtyřicet pět let, což je zřejmě, nejen republikový, rekord.
Starý Plzenec, Plzeňský kraj

Zamilovaný Novák – Areál Nový rybník Příbram

Letošní program Zamilovaného Nováku slibuje karibský zážitek.
Příbram, Středočeský kraj

Výstava k 20. výročí vstupu ČR do EU

K vidění na nádvoří Dobrovických muzeí pouze jeden týden do 8. května!
Dobrovice, Středočeský kraj

Tmání

Šímova síň se až do začátku června mění v promítací místnost, kde máte příležitost zhlédnout ve speciálních VR brýlích interaktivní autobiografický animovaný film režiséra Ondřeje Moravce, který sklízí úspěchy v Česku i v zahraničí.
Benešov, Středočeský kraj

Letní kino Teplá – Sladký život

Hokejový reprezentant Rosťa Beran (Vladimír Polívka) je borec každým coulem. Žije v luxusním bytě, má rychlé auto a spoustu mladých milenek v duchu hesla: Nad třicet let neberu! Peníze a titul mistra světa mu dávají báječný pocit nedotknutelnosti a nadřazenosti. Ale nic netrvá věčně…
Teplá, Karlovarský kraj

Letní kino Teplá – Prázdniny s broučkem

Kdo by někdy nechtěl vyrazit na rodinnou dovolenou krásným červeným karavanem po dědovi? Bára Poláková coby dobrodružná máma dvou dětí a nadšená food blogerka, řekne této výzvě ano. Její manžel, kterého si zahrál Lukáš Příkazký.
Teplá, Karlovarský kraj

Koncert Máří a Franzie

Koncert kapel Máří a Franzie na zahrádce Café Klášter.
Napajedla, Zlínský kraj