Inspirace na výlety i když prší pro celou rodinu

Aktuality Celá ČR

Blížící se zajímavé akce

Noční prohlídky pivovaru Bohemia Regent

Neobvyklá noční prohlídka pivovaru Bohemia Regent vás čeká každý pátek a sobotu 20 hodin.
Třeboň, Jihočeský kraj

Dny otevřených dveří v Kramářově vile 2024

Návštěvníci mají ojedinělou možnost nahlédnout do míst, kde se setkávají významné osobnosti české i světové politické scény. Návštěvníci uvidí, jaký měl vkus první ministerský předseda svobodného Československa a jeho manželka.
Praha 1, Praha

Chmelfest v Žateckém pivovaru

Žatecký pivovar a Chmelobrana Žatec zve všechny příznivce kultivovaného pití piva na Chmelfest, jarní oslavy probuzení chmele ze zimního spánku.
Žatec, Ústecký kraj

Komentovaná krmení a setkání v Zoo Praha

Navštivte zvířata tehdy, kdy jsou nejaktivnější, a odhalte zajímavosti z jejich života. Setkání s oblíbenými zvířaty doplněná poutavým vyprávěním se konají po celý den. Do března 2024 probíhají komentovaná krmení a setkání o všech víkendech a svátcích.
Praha 7, Praha

Večerní slet čarodějnic na hradě Hukvaldy 2024

V přítmí hradní pevnosti, omamné lektvary vaří a bezzubé babizny čarovat se snaží. Hříšnice s košťaty u ohně rejdí, čertiska smradlavá okolo šmejdí. Večerní strašidelná prohlídka hradu, ukázky rytířských soubojů, pálení čarodějnice a ohňová show.
Hukvaldy, Moravskoslezský kraj

Slavnostní zahájení lázeňské sezóny 2024 v Sanatoriích Klimkovice

Akt slavnostního zahájení lázeňské sezóny v lázních v Klimkovicích.
Klimkovice, Moravskoslezský kraj

Hradní jarmark na Svojanově 2024

Hrad Svojanov opět ožije rukodělným umem. Páni svého řemesla zde převedou, co umějí, nabídnou své výrobky. Nebude chybět ani hudba a tanec. Přijďte o víkendu 4. – 5. května 2024.
Svojanov, Pardubický kraj

Safaribus v Safari Parku Dvůr Králové

Safaribus je speciální autobus dvorského Safari Parku, který zájemce povozí po Africkém safari Josefa Vágnera. Časy odjezdu se řídí aktuální naplněností souprav. Trasa Safaribusu nevede přes Lví safari!
Dvůr Králové nad Labem, Královéhradecký kraj

Nové články na Kudy z nudy

Koncert trampské kapely Hop Trop

Hraje v původním složení, písničkář Jaroslav Samson Lenk – osmistrunná kytara a zpěv, Ladislav Huberťák Kučera – šestistrunná kytara a zpěv, a Jaromír Šroub Vondra – kontrabas a zpěv, beze změny v obsazení celých čtyřicet pět let, což je zřejmě, nejen republikový, rekord.
Starý Plzenec, Plzeňský kraj

Zamilovaný Novák – Areál Nový rybník Příbram

Letošní program Zamilovaného Nováku slibuje karibský zážitek.
Příbram, Středočeský kraj

Výstava k 20. výročí vstupu ČR do EU

K vidění na nádvoří Dobrovických muzeí pouze jeden týden do 8. května!
Dobrovice, Středočeský kraj

Tmání

Šímova síň se až do začátku června mění v promítací místnost, kde máte příležitost zhlédnout ve speciálních VR brýlích interaktivní autobiografický animovaný film režiséra Ondřeje Moravce, který sklízí úspěchy v Česku i v zahraničí.
Benešov, Středočeský kraj

Letní kino Teplá – Sladký život

Hokejový reprezentant Rosťa Beran (Vladimír Polívka) je borec každým coulem. Žije v luxusním bytě, má rychlé auto a spoustu mladých milenek v duchu hesla: Nad třicet let neberu! Peníze a titul mistra světa mu dávají báječný pocit nedotknutelnosti a nadřazenosti. Ale nic netrvá věčně…
Teplá, Karlovarský kraj

Letní kino Teplá – Prázdniny s broučkem

Kdo by někdy nechtěl vyrazit na rodinnou dovolenou krásným červeným karavanem po dědovi? Bára Poláková coby dobrodružná máma dvou dětí a nadšená food blogerka, řekne této výzvě ano. Její manžel, kterého si zahrál Lukáš Příkazký.
Teplá, Karlovarský kraj

Koncert Máří a Franzie

Koncert kapel Máří a Franzie na zahrádce Café Klášter.
Napajedla, Zlínský kraj

Držte si ponožky

Interaktivní výstava ilustrací výtvarnice Galiny Miklínové v Muzeu Napajedla. Vernisáž výstavy za účasti autorky se uskuteční ve čtvrtek 16. května od 18 hodin ve výstavním sále muzea.
Napajedla, Zlínský kraj