Co dělat o víkendu? Kam na výlet?

Aktuality Celá ČR

Blížící se zajímavé akce

Čokoládová tretra 2024

Po 64. se uskuteční unikátní závod pro děti od 6 do 11 let Čokoládová tretra. A podvanácté za hranicemi rodné Ostravy. Po osmé pak i na Slovensku.
Břeclav, Jihomoravský kraj

Otevírání Mlejnku z Víru a Strašidelného podzemí

Rok se s rokem sešel a na dvorku Horáckého muzea dojde opět symbolickým vylitím džbánku do náhonu ke spuštění hlavní sezony Mlejnku z Víru.
Nové Město na Moravě, Kraj Vysočina

Lidová slavnost v Měšťanské besedě aneb Prvorepublikové návraty

Slavnost pořádána Základní školou UNESCO Uherské Hradiště a Slováckým muzeem konající se k příležitosti ukončené rekonstrukce budovy.
Uherské Hradiště, Zlínský kraj

Den otevřených dveří v Hrzánském paláci 2024

Úřad vlády ČR v roce 2024 opět pro veřejnost zpřístupňuje historické vládní vily a paláce. Hrzánský palác lze letos navštívit třikrát – 8. a 18. května 2024 a pak 7. září 2024.
Praha 1, Praha

Jízdy historických souprav po celý den na lince C

V květnu to bude již 50 let, co na lince C vyjelo první pražské metro. Využijte jedinečné příležitosti svézt se ve středu 8. května 2024 historickou soupravou.
Praha, Praha

Den otevřených dveří v Senátu

U příležitosti státních svátků 8. května a 28. října pořádá Senát Parlamentu ČR každoročně pro veřejnost Dny otevřených dveří. Kromě historických prostor Valdštejnského paláce se podíváte i do běžně nepřístupných prostor, Jednacího sálu nebo Kolovratského paláce.
Praha 1, Praha

Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně ČR

U příležitosti státních svátků 8. května a 28. října pořádá Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky každoročně pro veřejnost Dny otevřených dveří, které umožňují nahlédnout i do míst, která bývají jindy uzavřená.
Praha 1, Praha

Výstava skalniček u Faustova domu v Praze

Klub skalničkářů Praha pořádá v Praze na Karlově náměstí – Moráni, v zahradách vedle Faustova domu, výstavu spojenou s prodejem rostlin a poradenskou službou.
Praha 2, Praha

Nové články na Kudy z nudy

Krajský slet v Pardubicích

Dvoudenní akce pro celou rodinu, která se koná 15. 6. – 16. 6. 2024 na Městském atletickém stadionu na Dukle v Pardubicích.
Pardubice, Pardubický kraj

Muzejní noc a Noc kostelů

Letní páteční večer a bohatý program muzeí a kostelů v Bechyni zdarma.
Bechyně, Jihočeský kraj

Stand-up comedy Show v Lounech

Nejste citlivky a chcete se pořádně zasmát?
Louny, Ústecký kraj

Galakoncert k roku české hudby

Galakoncert k Roku české hudby, na kterém se představí světově uznávaný Český filharmonický sbor Brno a na programu zazní mj. fenomenální Mše D dur Antonína Dvořáka pro smíšený sbor a varhany.
Slavonice, Jihočeský kraj

Bikepolo – nováčkovský den

8. května budeme u nás na hřišti pořádat nováčkovský den. Všechno potřebné vybavení bude připraveno, stačí jen dorazit.
Praha 4, Praha

Den matek

Společnost LEGO pro vás připravila ve dnech 10. – 12.5. v OC Letňany mimořádnou akci.
Praha 9, Praha

Design Lock – jaro 2024

Design a handmade market s autorskou módou, originálními šperky, hračkami, doplňky a skvělými delikatesami na zámku v Roztokách.
Roztoky, Středočeský kraj

Koncert trampské kapely Hop Trop

Hraje v původním složení, písničkář Jaroslav Samson Lenk – osmistrunná kytara a zpěv, Ladislav Huberťák Kučera – šestistrunná kytara a zpěv, a Jaromír Šroub Vondra – kontrabas a zpěv, beze změny v obsazení celých čtyřicet pět let, což je zřejmě, nejen republikový, rekord.
Starý Plzenec, Plzeňský kraj