Neobjevené skvosty lákají k výletům

Aktuality Celá ČR

Blížící se zajímavé akce

Slavnosti svobody 2024 v Plzni – velkolepé oslavy osvobození

Letošní Slavnosti svobody uspořádá Plzeň v termínu od 3. do 6. května. Těšit se můžete na bohatý vojensko-historický a kulturní program. Připomeňte si události spojené s koncem druhé světové války a osvobozením města americkou armádou.
Plzeň, Plzeňský kraj

Zahájení lázeňské sezony 2024 v Karlových Varech

Začátek května bude v Karlových Varech opět ve znamení zahájení lázeňské sezony. Během tří dnů oslavuje město přírodní léčivé zdroje a děkuje Karlovi IV. za založení města.
Karlovy Vary, Karlovarský kraj

Noční prohlídky pivovaru Bohemia Regent

Neobvyklá noční prohlídka pivovaru Bohemia Regent vás čeká každý pátek a sobotu 20 hodin.
Třeboň, Jihočeský kraj

Dny otevřených dveří v Kramářově vile 2024

Návštěvníci mají ojedinělou možnost nahlédnout do míst, kde se setkávají významné osobnosti české i světové politické scény. Návštěvníci uvidí, jaký měl vkus první ministerský předseda svobodného Československa a jeho manželka.
Praha 1, Praha

Chmelfest v Žateckém pivovaru

Žatecký pivovar a Chmelobrana Žatec zve všechny příznivce kultivovaného pití piva na Chmelfest, jarní oslavy probuzení chmele ze zimního spánku.
Žatec, Ústecký kraj

Komentovaná krmení a setkání v Zoo Praha

Navštivte zvířata tehdy, kdy jsou nejaktivnější, a odhalte zajímavosti z jejich života. Setkání s oblíbenými zvířaty doplněná poutavým vyprávěním se konají po celý den. Do března 2024 probíhají komentovaná krmení a setkání o všech víkendech a svátcích.
Praha 7, Praha

Vítání ptačího zpěvu ve Vrchlabí 2024

Ostavte návrat poslů jara! Na setkání s vámi se těší Česká společnost ornitologická a Správa KRNAP. Během vycházky se seznámíte s ptačími hlasy a dozvíte se zajímavosti o ptačím životě. 27. dubna zámecký park ve Vrchlabí, 4. května parkoviště Vejsplachy.
Vrchlabí, Královéhradecký kraj

Plzeňské farmářské trhy 2024

Na Plzeňských farmářských trzích můžete ochutnat a zakoupit velmi kvalitní, autentické, místní (tuzemské) potraviny pěstované a zpracovávané s láskou a respektem k zákazníkům, kterým jsou určeny. Plzeňské farmářské trhy se konají vždy v sobotu od 8 do 12 hodin.
Plzeň, Plzeňský kraj

Nové články na Kudy z nudy

Art Gallery Miroslavo

Art Gallery Miroslavo® je umělecká galerie v Benešově u Prahy, založená Miroslavem Stibůrkem, světově oceněným designérem a umělcem, zaměřující na vystavování a prodej současného umění.
Benešov, Středočeský kraj

Tvůrčí dílna Tvoř svůj Svět

Tvůrčí dílna je určena pro každého a funguje formou "Přijď a tvoř". Kdykoliv v rámci otevírací doby můžete vybrat z více než 10 možností tvoření (decoupage, skleněné mozaiky, tečkování, akvarel, šití pro začátečníky a další).
Jičín, Královéhradecký kraj

Galerie Klobučan – sbírka panenek aneb Jak plyne čas na Valašsku

Ojedinělou autorskou sbírku Aleny Dynkové čítající dvě stovky valašských panenek můžete zhlédnout v galerii Klobučan ve stejnojmenném kulturním domě (Masarykovo nám. 942, Valašské Klobouky, vchod F z ulice Soukenická).
Valašské Klobouky, Zlínský kraj

Za školou

Za školou je klub, bar, kde se pořádají autorská čtení či výstavy a další kulturní akce na Praze 6 – Bubenči.
Praha 6, Praha

Camp Velkopařezitý Řásná

Camp Velkopařezitý je umístěn asi 1 km za malebnou vesničkou Řásná v hluboké lesnaté oblasti Jihozápadní části Českomoravské vrchoviny pod jejím nejvyšším vrcholem Javořice (837 m n.m.).
Řásná, Kraj Vysočina

Kemp Vyskytná

Kemp se nachází na úpatí vrchu Křemešník mezi Pelhřimovem a Jihlavou po silnici II/602. Na kemp bezprostředně navazuje přírodní koupaliště s panelovou hrází a písečným přístupem do vody. Jsme malý kemp, zaměřený převážně na rodiny s dětmi a dále turistiku, či cykloturistiku po Vysočině. 
Vyskytná, Kraj Vysočina

Hasičský pivovar Bítov

Rodinný pivovar vybudovali manželé Tesařovi v roce 2015 v prostorách bývalé hasičské zbrojnice v centru Bítova. Vaří zde nefiltrované pivo českého typu a nabízí komentované prohlídky s ochutnávkou.
Bítov, Jihomoravský kraj

Mama’s Burger v Olomouci

Na místě bývalé čerpací stanice Shell na Velkomoravské ulici vzniká provozovna Mama’s Burger. Jde o koncept nové franšízy spojené se známým šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem, který je jedním ze spolumajitelů.
Olomouc, Olomoucký kraj