Co dělat o víkendu? Kam na výlet?

Aktuality Celá ČR

Blížící se zajímavé akce

Kouzelný Krumlov 2024

Pohádkově krásné prostředí středověkého města a magie prvomájové noci – oslava na počest nadcházejícího měsíce lásky zve na čarodějnický rej, stavění májky, hudební vystoupení, lampionový průvod, májový jarmark a Den otevřených muzeí a galerií s volným vstupem.
Český Krumlov, Jihočeský kraj

Tulipány v Průhonicích

Pro výstavu tulipánů v Průhonicích jsme vysadili 190 odrůd, které prezentují současné trendy ve šlechtění. Vedle tulipánů jsme rozšířili i výsadby narcisů, hyacintů a řady drobných cibulovin.
Průhonice, Středočeský kraj

Legiovlak 2024

Legiovlak je projekt Československé obce legionářské, který si předsevzal vytvořit věrnou repliku legionářského vlaku z období let 1918–1920, kdy na Transsibiřské magistrále v Rusku probíhaly válečné operace čs. legií.
Plzeň, Plzeňský kraj

Čokoládová tretra 2024

Po 64. se uskuteční unikátní závod pro děti od 6 do 11 let Čokoládová tretra. A podvanácté za hranicemi rodné Ostravy. Po osmé pak i na Slovensku.
Český Těšín, Moravskoslezský kraj

Čarodějnice na Ladronce 2024

Tradiční akce Čarodějnice na Ladronce se uskuteční 30. dubna. Nabídne pestrý doprovodný program, který připraví DDM a spolky působící na MČ Praha 6, jehož součástí bude bohatý doprovodný program a fantastické odpoledne plné sportu, her, hudby, skvělého jídla a jedinečné atmosféry.
Praha 6, Praha

Čarodějnice ve Žlutých lázních 2024

Žluté lázně v pražském Podolí na poslední dubnový den již tradičně připravují Čarodějnický den pro celou rodinu. Těšte se na bohatý program pro malé i velké, vůni klobás a čarodějnickou vatru.
Praha 4, Praha

Čarodějnice v lázních Jeseník 2024

Poslední dubnová noc je od pradávna magická. Někde se otevíraly jeskyně a podzemní sluje s ukrytým pokladem, jinde se slétaly čarodějnice na své reje. Největší dostaveníčka čarodějnic, a to nejen na Jesenicku, se prý děla o Filipojakubské noci na Petrových kamenech v Jeseníkách.
Jeseník, Olomoucký kraj

Čarodějnice na Nováku v Příbrami

Přijďte si užít s dětmi čarodějnice!
Příbram, Středočeský kraj

Nové články na Kudy z nudy

Festival IQ Play

Výstava ve Škoda Muzeu.
Mladá Boleslav, Středočeský kraj

Jarní trh

Svěží jarní sortiment, originální rukodělné výrobky a spoustu dobrot na jednom místě nabídne Jarní trh.
Nové Město na Moravě, Kraj Vysočina

Bezplatné komentované prohlídky Památníku T. Bati na 1. máj

Oslavte Svátek práce stylově – navštivte Památník Tomáše Bati ve Zlíně, který bude v duchu baťovských tradic spojených s prvomájovými oslavami otevřen formou komentovaných prohlídek s bezplatným vstupem.
Zlín, Zlínský kraj

Pochod kolem Pupíku Evropy Vilémov – Jakubovice

18. ročník turistického pochodu kolem Pupíku Evropy Vilémov – Jakubovice se uskuteční v sobotu 25. května 2024.
Vilémov, Kraj Vysočina

Vernisáž výstavy Loutkář Harald Schwarz a Hohnštejnský kašpárek

Srdečně Vás zveme na vernisáž, která se uskuteční v úterý 7. května v 17 hodin ve výstavní síni Šárka nad Ptačími schody a bude zahájena krátkými scénkami hohnštejnského loutkového divadla. Jste srdečně zváni! Harald Schwarz byl průkopníkem česko-německé spolupráce v oblasti loutkového divadla.
Teplice, Ústecký kraj

Korso Krymská

Legendární pouliční festival Korso Krymská se koná poslední květnovou sobotu. Akce probíhá za podpory Městské části Praha 10, pro návštěvníky je zcela zdarma.
Praha 10, Praha

Pivovar Nová Bystřice

Pivovar Nová Bystřice leží ve stejnojmenném městečku, jen pár metrů od jeho centra. Spojuje se zde slad, chmel a vodu z divoké České Kanady ve zlatavý a lahodný mok, který má příjemně hořkou chuť a zlatavou barvu slunce.
Nová Bystřice, Jihočeský kraj

Pivovar Popelín

Minipivovar Popelín naleznete ve stejnojmenné obci mezi Strmilovem a Žirovnicí. V provozu je nejen minipivovar, ale také hospoda s nabídkou kvasnicového, nefiltrovaného i nepasterovaného světlého či polotmavého piva.
Popelín, Jihočeský kraj