Neobjevené skvosty lákají k výletům

Aktuality Celá ČR

Blížící se zajímavé akce

Noční prohlídky pivovaru Bohemia Regent

Neobvyklá noční prohlídka pivovaru Bohemia Regent vás čeká každý pátek a sobotu 20 hodin.
Třeboň, Jihočeský kraj

Dny otevřených dveří v Kramářově vile 2024

Návštěvníci mají ojedinělou možnost nahlédnout do míst, kde se setkávají významné osobnosti české i světové politické scény. Návštěvníci uvidí, jaký měl vkus první ministerský předseda svobodného Československa a jeho manželka.
Praha 1, Praha

Chmelfest v Žateckém pivovaru

Žatecký pivovar a Chmelobrana Žatec zve všechny příznivce kultivovaného pití piva na Chmelfest, jarní oslavy probuzení chmele ze zimního spánku.
Žatec, Ústecký kraj

Komentovaná krmení a setkání v Zoo Praha

Navštivte zvířata tehdy, kdy jsou nejaktivnější, a odhalte zajímavosti z jejich života. Setkání s oblíbenými zvířaty doplněná poutavým vyprávěním se konají po celý den. Do března 2024 probíhají komentovaná krmení a setkání o všech víkendech a svátcích.
Praha 7, Praha

Večerní slet čarodějnic na hradě Hukvaldy 2024

V přítmí hradní pevnosti, omamné lektvary vaří a bezzubé babizny čarovat se snaží. Hříšnice s košťaty u ohně rejdí, čertiska smradlavá okolo šmejdí. Večerní strašidelná prohlídka hradu, ukázky rytířských soubojů, pálení čarodějnice a ohňová show.
Hukvaldy, Moravskoslezský kraj

Slavnostní zahájení lázeňské sezóny 2024 v Sanatoriích Klimkovice

Akt slavnostního zahájení lázeňské sezóny v lázních v Klimkovicích.
Klimkovice, Moravskoslezský kraj

Hradní jarmark na Svojanově 2024

Hrad Svojanov opět ožije rukodělným umem. Páni svého řemesla zde převedou, co umějí, nabídnou své výrobky. Nebude chybět ani hudba a tanec. Přijďte o víkendu 4. – 5. května 2024.
Svojanov, Pardubický kraj

Safaribus v Safari Parku Dvůr Králové

Safaribus je speciální autobus dvorského Safari Parku, který zájemce povozí po Africkém safari Josefa Vágnera. Časy odjezdu se řídí aktuální naplněností souprav. Trasa Safaribusu nevede přes Lví safari!
Dvůr Králové nad Labem, Královéhradecký kraj

Nové články na Kudy z nudy

Zahradní slavnost v Ostrově

Dvanáctý ročník tradičního dne otevřených dveří bude inspirován probíhající výstavou, která nese název Říká se, že Nová vlna je mrtvá!
Ostrov, Karlovarský kraj

Rodinné odpoledne s uměním

Zážitkově-výtvarný galerijní program pro rodiny s dětmi proběhne přímo ve výstavních sálech Becherovy vily.
Karlovy Vary, Karlovarský kraj

Putování za tajemstvím obrazů a soch I – Výtvarná dílna pro rodiče s dětmi

Program pro děti od 8 let a jejich rodiče (prarodiče) obsáhne interaktivní prohlídku nové stálé expozice a také tvůrčí činnost inspirovanou vystavenými díly (děti si vyrobí jarní dekoraci). Pořádáno v rámci festivalu FUK 2024.
Karlovy Vary, Karlovarský kraj

Iva Bittová & Pavel Fischer & Jakub Jedlinský

Vynikající zpěvačka a houslistka tentokrát vystoupí s dvojicí špičkových muzikantů Pavlem Fischerem (housle) a Jakubem Jedlinským (akordeon) ve strhující world music spojující vlivy moravské, balkánské, židovské, irské i romské muziky.
Karlovy Vary, Karlovarský kraj

Umění je řemeslo, řemeslo je umění

Vernisáž výstavy „Uměni je řemeslo, řemeslo je umění“, která bude prezentovat nadané, mladé, začínající výtvarníky z Vyšší odborné školy uměleckoprůmyslové a střední uměleckoprůmyslové školy v Praze 3, Žižkově.
Kostelec nad Černými lesy, Středočeský kraj

Varhanní festival Maxe Regera

Letošní druhý ročník přináší cyklus tří varhanních koncertů na nádherný, nově restaurovaný romantický nástroj Em. Š. Petra u sv. Petra na Praze 1 (ulice Biskupská).
Praha 1, Praha

Slavnostní otevření nové expozice na zámku JAWA Kvasiny

18. května slavnostně otevřeme naši zbrusu úplně novou čerstvou historickou expozici, která představí orientální skvosty i nějaké ty pikanterie o rodině průmyslníků Janečků a JAWĚ.
Kvasiny, Královéhradecký kraj

Krása filmového plakátu

Výstava unikátní sbírky filmových plakátů Lukáše Verfla.
Mimoň, Liberecký kraj