Neobjevené skvosty lákají k výletům

Aktuality Celá ČR

Blížící se zajímavé akce

Čarodějnice v lázních Jeseník 2024

Poslední dubnová noc je od pradávna magická. Někde se otevíraly jeskyně a podzemní sluje s ukrytým pokladem, jinde se slétaly čarodějnice na své reje. Největší dostaveníčka čarodějnic, a to nejen na Jesenicku, se prý děla o Filipojakubské noci na Petrových kamenech v Jeseníkách.
Jeseník, Olomoucký kraj

Čarodějnice na Nováku v Příbrami

Přijďte si užít s dětmi čarodějnice!
Příbram, Středočeský kraj

Pálení čarodějnic na Házmburku

Pálení čarodějnic na Házmburku.
Libochovice, Ústecký kraj

Pálení čarodějnic v Olomouci s kapelou Slza

Tradiční akce Radia Haná a agentury Forsberg s programem pro děti i dospělé startuje již ve 16.00 hod. Těšit se můžete na hudební vystoupení, atrakce pro malé i velké, stánky s občerstvením, rej masek, vatru s upálením čarodějnice, opékání buřtů a další doprovodný program pro celou rodinu!
Olomouc, Olomoucký kraj

Památník Tomáše Bati v modré

Nenechejte si ujít netradiční pohled na dominantu Zlína ve slavnostním nasvícení do modré barvy, a to v úterý 30. dubna. Památník T. Bati se tímto gestem připojí do celonárodní připomínky dvacetiletého výročí vstupu ČR do EU.
Zlín, Zlínský kraj

Zahájení provozu Zpívající fontány v Mariánských Lázních

Přehlídka skladeb Zpívající fontány za nočního osvětlení.
Mariánské Lázně, Karlovarský kraj

Dny otevřených dveří v Kramářově vile 2024

Návštěvníci mají ojedinělou možnost nahlédnout do míst, kde se setkávají významné osobnosti české i světové politické scény. Návštěvníci uvidí, jaký měl vkus první ministerský předseda svobodného Československa a jeho manželka.
Praha 1, Praha

United Islands of Prague 2024

Praha se stane dějištěm oslavy kulturního dění v Česku a tradičního svátku muziky v jednom. Střelecký ostrov a přilehlé lokace ožijí hudebními objevy a Ostrovy Inspirace.
Praha 1, Praha

Nové články na Kudy z nudy

Střípky z ostravské archeologie

Podívejte se do minulosti, od středověku až po 19. století, a to nejen do prostoru historického jádra Ostravy, ale také dalších městských částí. Střípky z ostravské archeologie jsou projektem archeologa Zbyňka Moravce a přibližují některé z nedávných poznatků.
Ostrava, Moravskoslezský kraj

Galerie Klobučan – sbírka panenek aneb Jak plyne čas na Valašsku

Ojedinělou autorskou sbírku Aleny Dynkové čítající dvě stovky valašských panenek můžete zhlédnout v galerii Klobučan ve stejnojmenném kulturním domě (Masarykovo nám. 942, Valašské Klobouky, vchod F z ulice Soukenická).
Valašské Klobouky, Zlínský kraj

Novojičínský jarmark – Květinový

Přijďte se inspirovat na letošní květinový jarmark v Novém Jičíně! Prostředí bude obohacené vonícími květinami – od hrnkových po ty do zahrady, a nezapomeňte se zastavit u stánků s květinovými dekoracemi.
Nový Jičín, Moravskoslezský kraj

Výročí osvobození tábora Svatava (Zwodau)

7. května uplyne 79 let od osvobození ženského pracovního tábora ve Svatavě u Sokolova. Ten byl největší pracovní pobočkou koncentračního tábora Flossenbürg a jeho osvobození americkou armádou si připomeneme v sobotu 11. května od 15.00 přímo na místě bývalého tábora.
Svatava, Karlovarský kraj

Softballové extraligové utkání

SK Joudrs Praha vás zve na softballové extraligové utkání mužů s doprovodným programem.
Praha 8, Praha

Miss Netábora

Staň se Miss Netábora! Naučíme tě, jak se pohybovat po mole, zúčastníš se s námi kurzu líčení a česání. Zacvičíme si, naučíme se taneční choreografii a všechny nové dovednosti využijeme při profesionálním focení a nebude chybět ani závěrečná soutěž s módní přehlídkou.
Praha 3, Praha

Celým rokem zaječím skokem – zvířátka české přírody

Přírodovědná výstava Celým rokem zaječím skokem. Ta je věnována zejména dětem a představí zvířátka české přírody..
Slaný, Středočeský kraj

Květinové trhy v Kostelci nad Černými lesy

Široká nabídka prodejců se sazenicemi, květinami a dalšího tematického zboží, těšit se můžete i na farmářské i řemeslné stánky.
Kostelec nad Černými lesy, Středočeský kraj